Proizvodi

Proizvodi

+ Rolo vrata
   - garažna rolo vrata
   - PVC brza rolo vrata (unutrašnja / vanjska)
+ Sekciona garažna vrata
   - industrijska sekciona vrata
+ Kip vrata
+ Roletne
+ Motori za kapije
+ Parking rampe
+ Parking barijere
+ Protivpožarna vrata
+ Sigurnosna vrata
+ Zatvorska vrata

Katalog
Pogledajte katalog i pustite
da vas vodi mašta. Detaljnije »

img

Niste našli ono što vam treba?
Slobodno nas kontaktirajte za više informacija putem telefona ili e-mail adrese. Kontakt »

Rolo vrata

img

Garažna rolo vrata (sa lamelama od aluminijskog profilisanog lima punjenog poliuretanom širine 77mm i debljine 18,5mm), koriste se za površine do 16m2. Uz kvalitetne cijevne motore i mogućnost ručnog otvaranja pomoću kurble (u slučaju nestanka električne energije) idealno su rješenje za vašu garažu kao i za zaštitu izloga ili drugih objekata manje frekvencije. Standardne boje su bijela, braon i siva, ali dostupne su i druge boje (RAL).
PVC Brza rolo vrata se dijele na "unutrašnja" i "vanjska". "Vanjska brza rolo vrata" se koriste gdje je velika frekvencija ulazaka i izlazaka, a zbog uštede vremena i energije veoma je bitno da se vrata brzo otvaraju i zatvaraju. "Unutrašnja brza rolo vrata" se koriste u slučajevima kada želimo da odvojimo dio proizvodnje od drugog, posebno gdje su specifični uslovi i velika osjetljivost na vlagu ili prašinu. Tada je veoma bitno da te dve sredine budu što kraće povezane.

Sekciona vrata

img

Sekciona garažna vrata predstavljaju stabilno i estetski privlačno rješenje. Izrađuju se od čeličnih panela debljine 40mm punjenih poliuretanom.
Široka paleta obrade površina, boja i ostakljenja pruža mnogo prostora za individualno oblikovanje u skladu sa arhitekturom kuće. Otvaranje pomoću el. motora sa daljinskim upravljanjem ili ručno sa kompletnim mehanizmom za osiguranje.
Industrijska sekciona vrata predstavljaju optimalnu varijantu za zatvaranje većih otvora na objektima tipa tvornica, hala, radionica, skladišta, itd. U sklopu ovih vrata moguća je ugradnja prozora, kao i vrata za prolaz osoba (pješačka vrata). Sekciona vrata mogu biti s panelnom i staklenom ispunom. Isporučuju se po želji kupca (boja, dimenzija…).

Kip vrata

img

Jednostavna za posluživanje, dugotrajna i sigurna. Naša zaokretna kip vrata već mnogo godina postavljaju mjerila glede funkcionalnog savršenstva, visoke kvalitete i promišljenih rješenja detalja. Praktično za montažu, spremno za ugradnju, sa zaštitom od padanja i zaštitom opruga od nesreća, te mnogo atraktivnih modela.

Roletne

img

Aluminijske roletne sa termoizolacijom pružaju zaštitu od svjetla, buke i pogleda. Ugradnjom aluminijskih roletni biće zadovoljena funkcionalnost, ali i potreba za estetskim uređenjem vašeg doma. U ponudi je široka paleta boja, zatim unutrašnje i vanjske kutije različitog oblika (ovalne i kvadratne). Za potpun ugođaj tu su različiti načini automatskog upravljanja roletnama.

Motori za kapije

img

Zašto izlaziti iz automobila kad vam pogon može toliko olakšati život?!
Daljinskim upravljačem možete komforno pokrenuti vašu kapiju sjedeći u automobilu i ne izlažući se vremenskim neprilikama. Foto ćelije i signalno svjetlo pružaju dodatnu zaštitu kod kretanja kapije.

Parking rampe i barijere

img

Automatske rampe za kućnu i industrijsku upotrebu.
U ponudi su razne verzije s manjom, srednjom i velikom brzinom otvaranja ili zatvaranja prema dužini zapreke.